søndag den 14. april 2013

Røget laksetatar

Det her er en virkelig god forret, det var supernemt, og smagte rigtig godt... Ved godt nok ikke om man kan kalde det tatar når det ikke er råt... Men det hedder det i original opskriften


Røget laksetatar

  • 150g røget laks - skåret i små stykker
  • 1 lille skalotteløg - finthakket
  • 2 spsk. frisk dild - hakket
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk creme frais
  • Lidt citron saft
  • Peber
  • 2-3 spsk hakket purløg
Bland det hele på nær purløgen og smag til med peber og citronsaft.
Stil i køleskabet i en times tid og anret efter bedste kreative evne - evt. presset sammen i en lille form og vendt ud på tallerkenen.

Jeg serverede med disse kiks, dog med halvdelen af mandelmelen skiftet ud med hørfrø mel, lidt mindre parmesan og ingen rosmarien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar