tirsdag den 9. april 2013

Spinat og artiskoktærte

Endelig tilbage! Det har været en lang pause, men nu er jeg klar igen.
Jeg lavede denne tærte som forret, og det smager virkelig godt, tror den kunne have været flottere med lidt større stykker spinat og måske skulle den have lidt på grill inden den serveres for at blive lidt mere brun, men smagen fejler ikke noget.
Udgangspunktet var denne tærte - og den ser jo lidt flottere ud.


Spinat og artiskoktærte

Bund
  • 3,5dl mandelmel
  • 2,5dl revet parmesan
  • 1 æg
  • lidt salt
Fyld
  • 1 pose frossen hakket spinat(evt. helbladet bare skåret i lidt mindre stykker) - tøet op og vredet fri for vand.
  • 1 dåse artiskokhjerter drænet for vand og groft hakket
  • 1,5dl revet parmesan ost
  • 1 pakke  mascarpone
  • 3 æg
Forvarm ovnen til 180grader.
Smør et tærtefad.
Ingredienserne til bunden blandes og dejen bredes ud i tærtefadet - det nemmeste er at bruge fingrene evt. med lidt vand på.
Bag tærtebunden i ca 12 minutter, eller indtil den er let gylden.

Bland alle ingredienserne til fyldet - gem lidt parmesan.
Hæld blandingen ovenpå tærtebunden og drys det sidste parmesan over.
Bag i ca 30 minutter - evt med grill de sidste 5 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar