tirsdag den 13. november 2012

PCO müsli

Min skønne diætist Ida snakker ALTID om at det er vigtigt at få nok MUFA olier, og hun er altid ude efter min morgenmad, som ikke indeholder nogen MUFA'er, så her er mit forsøg på at efterleve hendes kloge ord.
Det blev en rigtig god müsli, så det er ikke sidste gang den er blevet lavet.

PCO Müsli

  • 2,5 dl smuttede og grofthakkede mandler
  • en god håndfuld kokosflager
  • 1spsk græskarkerner
  • 4spsk solsikkekerner
  • 2spsk hørfrø/Chia frø
  • 2-3spsk Sukrin melis
Bland det hele - på nær hørfrøene - sammen og rist det på en medium varm pande til det bliver gyldent.
Giv hørfrøene et par sekunder i kaffekværnen - de skal være slået i stykker for at man får det maksimale ud af olierne.
1-2 minutter inden det er færdigt drysses hørfrøene og sukrinen i og der røres godt.
Vend det hele ud på et stykke bagepapir så det kan køles ned.

Det kan holde sig i ret lang tid, hvis bare det bliver opbevaret i en lufttæt beholder.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar