fredag den 19. april 2013

Fyldte rosenkål

Som nævnt før er rosenkål ikke helt min ynglingsspise, men de her smagte altså rigtig godt. Det kræver lidt arbejde, og jeg vil foreslå at man finder rosenkål så store som muligt, men det er indsatsen værd.
Jeg fandt denne opskrift som jeg har passet lidt til.

Fyldte rosenkål

  • 15 - eller flere rosenkål, så store som du kan finde dem.
  • 1 bøtte Ricotta
  • 2 dl revet parmesan.
  • 2 fed hvidløg - knust
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret basilikum
  • Salt og peber
Halver rosenkålene og kog dem i 2 minutter.
Grav midten af rosenkålen ud med en ske så de bliver til små skåle.
Hak rosenkål-midterne fint og svits det på en pande i olivenolie med hvidløg til det dufter og er mørt.
Bland det hakkede rosenkål med resten af ingredienserne og put en lille smule i hver rosenkål skål med en teske.
Læg dem på en bageplade med bagepapir på, så lige som muligt så fyldet ikke flyder for meget ud.
Bag ved 200 grader i ca 20 minutter, eller til de bliver gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar