mandag den 4. februar 2013

Blomkålsrisotto

Min udgave kom absolut ikke til at ligne den på billedet, og jeg tror det ville være godt med nogle ristede svampe i - bare for at det ikke bliver alt for ensformigt. Men opskriften har potentiale, og det er absolut en der skal arbejdes videre med.¨- billedet blev desværre ikke så godt.


Blomkålsrisotto

  • 1 lille blomkålshoved
  • Olivenolie
  • 1 Skalotteløg - hakket
  • 1/2 grønsagsboulion terning
  • 2dl vand
  • 2-4spsk Milda creme fine
  • 2spsk frisk eller tørret hakket persille
  • 1,5dl revet parmesan
Blomkålshovedet kommet i en foodprocessor og "pulses" til det har størrelse af riskorn.
Steg skalotteløgene i olivenolien til de er blanke.
Hæld blomkålen i og bland det godt.
Hæld boulionterningen og vandet i og lad det småkoge i ca 10 minutter - blomkålen afgiver lidt vand, så pas på med at tilsætte mere vand - det gjorde jeg nemlig.
Hæld fløde, persille og parmesan i og bland godt.
Smag til med salt og peber.
Pynt evt med lidt mere revet parmesan og persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar