mandag den 22. oktober 2012

Blomkål/broccoli suppe

Det her er en rigtig god efterårssuppe, og jeg har lidt bedre samvittighed over at bruge købte kødboller efter Levevis er begyndt at lave dem.
Jeg kom lidt revet ost på, og lavede kikærtebrød til.

Blomkål/broccoli suppe

  • 1 blomkålshoved
  • 1 broccoli hoved
  • 1 løg
  • vand til kogning
  • 1 grønsags bolion terning
  • 1 Milda creme fine til madlavning
  • Frosne kødboller fra Levevis
  • Salt og peber
Skær blomkål, broccoli og løg i mindre stykker og kog til det er godt mørt.
Hæld næsten alt vandet fra, der må godt være en cm. tilbage i gryden eller bliver suppen meget tyk.
Blend grønsagerne med stavblenderen og tilsæt fløde og bolion terning.
Kog op og smag til med salt og peber.
Tilsæt kødboller og varm dem godt igennem i et par minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar