søndag den 28. oktober 2012

Gordon bleu ala Amy

Altså der er rum til forbedring, men det var et godt forsøg, og de smagte udmærket.

Gordon bleu ala Amy

  • 4 x kyllingbryst filet
  • 4 skiver god smelteost
  • 4 skiver skinke - jeg brugte panchetta
  • 100g. mandelmel
  • 1 æg
  • salt og peber
Smut mandlerne og mal dem til mel.
Forvarm ovnen til 180 grader.
Fileterne bankes så de er ca 1cm. tykke.
Osten "knækkes" til så den passer ca 1cm inden for fileten og lægges på.
Skinken lægges på og foldes så der også ca er 1cm til kanten.
Rul fileten sammen som en roulade og luk til med en tandstik.
Bland mandelmel med salt og peber og put det i en dyb tallerken.
Slå et æg ud i en anden dyb tallerken og pisk det let.
Vend fileterne først i æg og så i mandelmel.
Brun fileterne af på panden (alle sider, gerne 3-4 sider) i 4-5 minutter ved medium-høj varme.
Læg fileterne i et smurt ovnfast fad og bag til de er 74 grader i midten - ca. 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar