onsdag den 19. september 2012

Spinat/artiskok-dip

Det er ikke en underdrivelse at denne originalt hedder A-freaking-mazing artichoke dip, den smager virkelig godt, og jeg er vildt med alle opskrifter der kan laves på forhånd.
Vi var 4 om denne portion til forret, og man kan nok godt nøjes med en halv portion.
Spinat/artiskok-dip

  • 300g. philadelphia light
  • 100g creme fraise
  • 60g Graasten mayonaise
  • 4 "klumper" frossen hakket spinat.
  • 2 glas artiskokhjerter skyllet godt og hakket.
  • salt
  • chilly pulver
  • 1 håndfuld revet mozzerella 
Tø spinaten op og tryk den så meget fri for vand som muligt.
Bland alle ingredienserne og drys mozzerellaen ud over.
Bag ved 250grader i ca. 30 minutter eller til osten er gylden.

Jeg serverede dippen med disse kiks dog var de denne gang lavet med lidt mere parmesan, lidt chilly pulver og lidt mere salt, og så uden rosmarin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar