onsdag den 19. september 2012

Chokolade/kokos småkager

Disse er et hjemmeforsøg, som der skal udvikles videre på, men de var nu meget gode. De blev ikke så sprøde som jeg drømte om, men så er der jo bare en god grund til at lave dem igen.


Chokolade/kokos småkager

  • 100g blød smør
  • 5spsk. sukrin melis
  • 100g mandelmel (jeg maler selv usmuttede mandler i en kaffekværn, det er billigst og ret nemt)
  • 50g kokosmel (mal det i kaffekværnen sammen med mandlerne)
  • 2tsk. bagepulver
  • 1tsk. vaniljepulver
  • 2 æg
  • 100g mørk grofthakket chokolade
  • 2spsk. Skallin/Husk

Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland alt på nær chokoladen godt sammen og bland derefter chokoladen i.
sæt kagerne på en bageplade med bagepapir med en spiseske, sørg for at der er godt mellemrum imellem, de breder sig.
Bag i ca. 10-12 minutter.
De må gerne være lidt bløde når de kommer ud af ovnen. Læg dem på en rist, så bliver de lidt sprødere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar