søndag den 22. juli 2012

Mandelbund

Udgangspunktet til denne dessert var de fantastiske mandelkurve fra chokolat.dk, men i en PCO venlig udgave. Men det ville ikke rigtig lykkedes, kurvene kunne ikke komme ud af formene, vil tror at det er fordi der ikke var sukker i. Så det blev til mandelbunde i stedet for, de smager fantastisk, og så kan man jo komme lige hvad man har lyst til ovenpå.
Mandelbunde

  • 100g mandelmel (det kan købes, eller man kan lave det selv, smut mandlerne og hak mandlerne fint, evt. på en kaffekværn)
  • 2spsk blød smør
  • 2spsk Sukrin melis

Bland det hele sammen og rul dejen ud til ca 1/2cm tyk.
Stik cirkler (eller andre forme) ud med en kageform eller en kop, og skrab det overskydende dej væk - dejen er ret klæbrig så det skal skrabes væk ret forsigtigt.
Bag ved 175 grader i ca 15 minutter, de må godt stadig være bløde når de tages ud, de stivner når de køler ned. De skal bare være gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Send en kommentar