søndag den 22. juli 2012

Kokosbar med lime og chokolade

Jeg så en opskrift på et tidspunkt på kokostoppe med lime, og det lød rigtig godt, nu har jeg så forsøgt mig med en udgave, som er PCO venlig, og det blev ret godt hvis jeg selv skal sige det.

Kokosbar med lime og chokolade

  • 5 æggehvider
  • 220g Sukrin
  • 320g kokosmel
  • Korn fra en vaniljestang
  • Skald og saft af en lime
  • 100g mørk chokolade
Pisk æggehviderne meget stive, og vend alt det andet forsigtigt i (det kan ikke undgås at luften slås meget ud, men det gør ikke noget).
Form massen til små barre, det er lettest at gøre med hænderne.
Bag ved 150 grader i 20-30 minutter - til de er gyldne, det gør ikke noget de er bløde når de tages ud, de skal nok blive hårdere når de køler ned.

Når barrene er kølet ned smeltes chokoladen over vandbad og bunden af barrene dyppes i chokoladen, lad dem afkøle på bagepapir.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar