Græskarsuppe
- 1 Hokkaido græskar
- 1 løg
- 1 l. vand
- 1 grønsagsbouillon terning
- 1 Oma flødealternativ til madlavning
- salt og peber
- 1 pakke bacon
- 2 kyllingebryst filet
- Olie til stegning
Skær græskarret i små tern - man behøver ikke at skrælle det, jeg vaskede det bare og skar lidt urenheder væk.
hak løget groft og svits det et par minutter i bunden af suppegryden.
Steg græskarret med i ca 10 minutter og hæld så vand og bouillon i.
lad det simre i ca 30 minutter.
Imens steget først bacon og derefter kylling i samme pande.
skær begge dele i mindre stykker så det er lige klar til at komme i suppen.
Brug stavblenderen til at blende suppen og tilsæt så fløde salt og peber, smag til og server med 1 håndfuld kylling og lidt bacon strøet ud over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar