Gulerods minicupcakes
Kage
- 5 dl mel
- 5 dl sukker
- 6 dl gulerod - fintrevet
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel
- 200 g smør eller flydende fedstof
- 4 æg
Cheesefrosting
- 200 g philadelphia
- 100 g smør
- 300 g flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
Bland alle de tørre ingredienser
Tilsæt smørren smeltet og nedkølet eller flydende fedstof og æg og rør godt.
Bland gulerodden godt i.
Fordel i minicupcake forme fyld 2/3
Bag ved 175 grader i ca 20 minutter.
Lad kagerne køle helt ned inden frostingen puttes på
Bland alle ingredienserne til frostingen - husk Philadelphia og smør skal være stuetemperatur.
Sigt flormelissen i - jo mere du rør, jo mere luftigt bliver det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar