Inspirationen kommer herfra, men jeg har ændret lidt fordi jeg synes der var for meget kokosmasse.
- 4 gode spsk. usaltet smør - stuetemperatur
- 400g kokosmel
- 2,5dl piskefløde
- 300g mørk chokolade
- evt. hindbær eller anden frugt til pynt
Forvarm ovnen til 180 grader.
Smør en tærteform - ikke for stor max 15-20cm i diameter.
Blend 1/3 af kokosmelen så det bliver fint - bland resten af kokossen i.
bland smør og kokosmel sammen(det gøres beds med fingrene) og fordel det i tærtefadet, pres det ud så det dækker bund og kanter.
lad det gerne stritte lidt ud over kanten og evt. være lidt "løst" i toppen så det ser fint ud.
Dæk kanterne af kokossen med en ring af sølvpapir så det ikke brander på.
bag i ca 15 minutter.
Lirk kokosbunden ud af tærtefaddet og lad den køle HELT ned (det var denne del der ikke lykkedes for mig).
Bring fløden i kog - kun simre koge og put chokoladen i.
Når det hele er smeltet til en ensartet masse hældes det over i kokostærtebunden og stilles på køl i minimum et par timer før servering.
Vent med at pynte til lige inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar