Denne gang blev det grillet i en foliebakke, men ellers laver jeg det bare på en lille pande. Man kan jo krydre det som man vil og putte ost og kerner i efter humør, det gør jeg, her er hvad der var i denne gang.
Se flere variationer nedenfor.
Kikærtefladbrød
- 1,5dl kikærtemel (kan købes til en fornuftig pris i de fleste grønsagsbikse)
- 1dl vand
- 0,5dl olivenolie
- Salt og peber
- 1dl. parmesan (valgfri)
- 0,5dl græskarkerner(valgfri)
- Rosmarin(valgfri)
Hæld det over på en pande eller i en foliebakke.
Bag til gyldent og gennembagt.
Med pinjekerner
Jeg lavede dobbelt portion denne gang, og i stedet for rosmarin og græskarkerner puttede jeg en håndfuld ristede pinjekerner i. Desuden fik det lige 10 minutter i ovnen ved 200 grader efter det var blevet stegt på beggesider, og det blev virkelig godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar