mandag den 4. november 2013

Ovnbagt aubergine

Måske ikke en kæmpe nyskabende opskrift, da jeg har lavet panerede aubergine skiver før, men det er en lidt anden version, og de blev gode, så de skal da med. Inspirationen kom herfra.


Ovnbagt aubergine
  • 1 aubergine
  • 1dl mayonaise
  • 1/2dl olivenolie
  • 1/2dl finthakket løg
  • 2dl mandelmel
  • 1dl fintrevet parmesan
  • Salt og peber og evt. andre krydderier efter smag
Skær auberginen i skiver i en tykkelse af 1-1,5cm.
kom salt på lidt køkkenrulle og læg aubergineskiverne ovenpå, kom salt oven på aubergine skiverne og læg endnu et stykke køkkenrulle ovenpå. 
Lad det stå sådan i min. 20 minutter for at trække noget af væsken ud af auberginen.
Bland mayonaise, olivenolie, og løg sammen en en tallerken.
Bland mandelmel, parmesan, salt og peber sammen i en anden skål.
Tør aubergine skiverne fri for det værst salt og dyp dem først i mayonaise blandingen og så i mandelmelen.
Bag i ca 12 minutter på hver side ved 200 grader.



1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet