mandag den 28. oktober 2013

Hytteost blinis med laks, rejer og dressing

Jeg elsker når man bliver positivt overrasket over en opskrift som man egentlig ikke har store forventninger til. Disse blev til en virkelig god forret, og onspirationen kommer fra Arla - selvfølgelig tilpasset min kost.


Hytteost blinis med las, rejer og dressing

Blinins (til 4 personer)

  • 3 æg
  • 1 bøtte hytteost med 4 slags løg
  • 5-6 spsk. kikærtemel (det var lige hvad jeg havde, tror jeg prøver med en blanding af Skallin og mandelmel næste gang)
  • 0,5 dl. mælk
  • Salt og peber
  • Flydende Lise til stegning
Dressing
  • 4spsk Græsk youghurt (kan også bruge Skyr eller creme frais)
  • 1 spsk Graasten Mayonaise
  • 1tsk Dijon sennep
  • salt og peber
  • Røget laks
  • Rejer
  • Lidt salat
Del æg i blommer og hvider og pisk æggehviderne stive.
Bland hytteost, æggeblommer, mælk, mel, salt og peber sammen og vend æggehviderne i.
Steg ved middelvarme til de bliver gyldne på begge sider.

Bland ingredienserne til dressingen sammen og anret med lidt salat nedderst, 3 blinis, lidt dressing, et stykke rullet laks og lidt rejer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar