mandag den 24. juni 2013

Oksekødsruller med Balsamico

Nemmere bliver det altså ikke, og så er de jo ret dekorative og smager godt.
Det kan jo laves med al slags kød, denne gang blev de med oksekød. Og grønsagerne kan jo også varieres i det uendelige - næste gang skal der løg i.


Oksekødsruller

  • 4 skiver kød - evt. banket
  • 8 grønne asparges
  • 1/2 rød peber skåret i tynde stykker
  • 1 forårslåg skåret i lægte med kødet og skåret i kvarte på langs (giver det mening?)
  • Lidt Balsamico
Knæk bunden af aspargsne af og læg 2 på hvert stykke kød.
Læg også 2 stykker peberfrugt og 2 stængler forårsløg på hver af kødstykkerne.
rul køddet om grønsagerne og luk det med en tandstik.
hæld lidt Balsamico og steg på grill eller pande til de er gyldne hele vejen rundt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar