søndag den 28. april 2013

Kylling fyldt med spinat og feta

Jeg kan rigtig godt lide kylligefilet fyldt med forskellige ting, her er en græsk inspireret udgave, som jeg har fået inspiration til her fra.
Tror at den næste gang, skal have lidt grill til sidst, for at give lidt farve.


Kylling fyldt med spinat og feta

  • 6 kyllingebrystfileter
  • 1 pose frossen hakket spinat - tøet op og presset fri for vand
  • 250g feta ost - skåret i små tern
  • 1dl mayonaise
  • 1dl græsk yoghurt
  • 1 fed hvidløg - knust
  • 1/2 tsk paprika
  • Salt og peber
  • 2 pakker bacon i skiver
kyllingefileterne pudses af og der skæres en lomme i hver af dem til fyldet.
Spinat(og det er vigtigt at den er presset så fri for vand som muligt - gerne vredet gennem et viskestykke), feta, mayonaise, græsk yoghurt, hvidløg, paprika, salt og peber blandes sammen.
Smør et ildfast fad og fyld spinatblandingen i kyllingen.
Vikle et par skiver bacon henover lommen i kyllingen for at holde lidt på fyldet og læg fileterne tæt i fadet.
Bag ved 180grader i ca 45 minutter, og gerne med lidt grill de sidste 10 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar