onsdag den 21. november 2012

Low carb pølsehorn

Det her er første forsøg på low carb pølsehorn, stærkt inspireret af disse pølsehorn - denne blok er forresten absolut et kik værd.
Tror det er lidt et "work in progress", måske skal de have et skud sukkerfri ketchup næste gang, men de blev faktisk meget gode.


Low carb pølsehorn

  • 100g smuttede mandler
  • 50g sesamfrø
  • 50g hørfrø
  • 100g hasselnødder
  • 100g rugkerner
  • Et drys Stevia sødemidel
  • 3tsk bagepulver
  • 3-4spsk Skallin
  • 6 æg
  • 3spsk Græsk youghurt
  • Lidt salt
  • 1 pakke Levevis kyllingepølser skåret i halve
Mandler, sesamfrø, hørfrø, hasselnødder og rugkerner males til mel - gerne i en kaffekværn - så bliver det finest.
Bland alle ingredienserne sammen og lad det stå i ca 10 minutter så Skallinen kan suge noget af væsken.
Smør 2 stykker bagepapir med lidt olie og put ca 1/2 dl dej imellem dem.
Rul dejen ud med en kagerulle så det er lige så bredt som pølsen og gerne så den kan nå 2 gange rundt.
Rul dejen rundt om pølsen og læg pølsehornet på en bageplade - på bagepapir.
Bag ved 200grader i 20 minutter.

25% kulhydrat
30% af de gode MUFA olier
121 kcal pr. stk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar