Jeg fandt denne på nemlig.com. Jeg er ikke det store fan af kikærter, så jeg har ændret lidt i opskriften, men det bagte broccoli fungerede virkelig godt.
Jeg er sikker på at min diætist havde foretrukket cashewbutter - peanut er ikke det bedste, men hey... der kom masser af kål indenbords, og det må også tælle...
Bagt broccolisalat med peanutbutter dressing
- 1 broccolihoved skåret i små buketter
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. røget paprika
- 3 spsk rapsolie
- 1/3 spidskålshoved - fintsnittet
- 1 bakke cherrytomater
- 1 håndfuld quinoa - kogt og kølet nen
- 1 spsk peanuts
Dressing
- 2 spsk. crunchy peanutbutter
- 1,5 spsk ketchup
- 3 spsk limesaft
- 3 spsk soja
- evt. lidt honning
- 4-5 spsk vand.
Broccoli vendes med paprika, røget paprika, lidt salt og rapsolie, derefter bages det ved 200 grader i 20 minutter.
Bland spidskål, tomater og quinoa med den nedkølede broccoli.
Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag den til.
Salaten anrettes i en skål med klatter af dressingen ovenpå og afsluttes med lidt peanuts drysset ud over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar