Ovnbagt aubergine
- 1 aubergine
- 1dl mayonaise
- 1/2dl olivenolie
- 1/2dl finthakket løg
- 2dl mandelmel
- 1dl fintrevet parmesan
- Salt og peber og evt. andre krydderier efter smag
Skær auberginen i skiver i en tykkelse af 1-1,5cm.
kom salt på lidt køkkenrulle og læg aubergineskiverne ovenpå, kom salt oven på aubergine skiverne og læg endnu et stykke køkkenrulle ovenpå.
Lad det stå sådan i min. 20 minutter for at trække noget af væsken ud af auberginen.
Bland mayonaise, olivenolie, og løg sammen en en tallerken.
Bland mandelmel, parmesan, salt og peber sammen i en anden skål.
Tør aubergine skiverne fri for det værst salt og dyp dem først i mayonaise blandingen og så i mandelmelen.
Bag i ca 12 minutter på hver side ved 200 grader.
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSlet