Jordbærtærte
Kage
- 2 æg
- 75g sukrin melis
- 110g mandelmel
- 50g smeltet smør
- 0,5dl. mælk
- 1tsk. vaniljepulver
- 1tsk. bagepulver
- 2 dråber mandelessens
- 1/2 fintrevet æble
- 3spsk. Skallin
Top
- 1 håndfuld revet chokolade
- Jordbær - skyllede og halvveret
- 1/4l piskefløde
- 2-3tsk vaniljepulver
Og i stedet for chokoladen med smør på toppen dryssede jeg revet mørk chokolade ud over, og da det smeltede smørede jeg det ud med en kniv.
Så lod jeg den stå i køleskabet til chokoladen stivnede.
Pisk flødeskummen - det skal været ret godt pisket, bland vaniljen i og smag til.
smør det ud på kagen og læg jordbærene ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar