Cheesecake med lime og hvid chokolade
Bunden
- 100 g mandler - smuttede og malet til mel
- 2spsk Sukrin melis
- 2spsk Flydende Lise
- 1 æg
Top
- 1 bøtte Ricotta - stuetemperatur
- 1/8l. piskefløde
- Skal og saft af 2 lime
- 100g hvid chokolade - uden sukker
- 2-3spsk Sukrin melis
Smør 10 cupcake forme (Jeg brugte silikone, det er nemmest at få dem ud af igen)
Ingredienserne til bunden blandes sammen og dejen fordeles i cupcake formene og trykkes flad.
Bag ved 180 grader i ca 20 minutter og lad dem køle ned.
Den hvide chokolade smeltes over vandbad og køles ned til stuetemperatur.
Ricottaen og lime skal og saft blandes sammen - gem til skal til pynt.
Piskefløden piskes til flødeskum - det må godt blive pisket ret stift.
Det hele blandes sammen - jeg brugte bare elpiskeren, og smages til med Sukrin.
Hæld ostemassen over bundende og stil det koldt så det kan sætte sig i mindst 2 timer.
Pynt med resten af limeskalen før servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar