Der skulle jo også være noget til børnene nytårsaften, og min datter valgte at det skulle være cupcakes med chokoladeknapper.
M&M mini cupcakes
Cupcake
- 200g hvedemel
- 200g smør
- 100g lys chokolade
- 200g sukker
- 3 æg
- Kort af 1 vaniljestang
- 1/2-1dl mælk (afhængigt af hvor tyk dejen er)
- lidt salt
- 2tsk bagepulver
- 100g knuste M&Ms
Frosting
- 250g meget blød smør(helst usaltet)
- 250g flormelis
- 1/2-1 vaniljestang
- 150g knuste M&Ms
Pisk æg og sukker sammen.
Bland smør i - pas på det ikke er for varmt.
Bland vaniljekort, salt, bagepulver.
Knus M&Ms - jeg puttede dem i en pose og så fik de med kødhammeren - de er overrakende svære at smadre.
Fordel i minicupcake formene 2/3 fyldt.
Fordel i minicupcake formene 2/3 fyldt.
Bag ved 200g i ca 12minutter.
Smørret til frostingen skal være meget blød, så er den nemmest at arbejde med, sigt flormelissen i lidt efter lidt.
Bland vaniljen og knuste M&Ms i. (husk at gem M&Ms til pynt.
Smag til og tilsæt evt lidt mælk hvis det er for stift.
Cupcakesne med den hvide frosting er Bailey cupcakes, opskriften er her.
Cupcakesne med den hvide frosting er Bailey cupcakes, opskriften er her.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar