- 1 hel kyllig
- Salt
- 1tsk rosmarin
- 1-2 fed hvidløg
- 1tsk timian
- 2spsk Olivenolie
- 2 citroner
- 4 Lauerbærblade
Salt, Rosmarin, hvidløg og Timian blandes og mases i en morder.
Bland kryderierne med olivenolien og gnup kyllingen med det, også gerne ind under skindet.
Skær et par snit i kyllinglårene.
Læg den ene citron i kogende vand i et par minutter, og prik nogle huller i den inden den puttes ind i kyllingen med laurbærbladende.
Læg kyllingen i et fad, halver den anden citron og læg den med i faddet.
Bag ved 250grader i ca 1time - vend gerne efter en halv time.
Når kyllingen er færdig fjernes den citron der er inde i kyllingen, og saften fra den anden vrides ud over kyllingen.
Her i huset halveres kyllingen bare og serveres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar