"Pasta" med tigerrejer og kammuslinger
- 8-10 rå tigerrejer pr person
- 1 pakke små kammuslinger
- 2 stængler bladselleri - finthakkede
- 2 små skalotteløg - finthakkede
- 2 fed hvidløg - knust
- 10-20 coctail tomater - halveret
- 1dl tør hvidvin
- 2dl madlavningsfløde
- Salt og peber
- Oregano
Pil skalden af rejerne og sørg for at den sorte tarm på ryggen er væk.
Dræn vandet fra kammuslingerne.
Steg bladselleri og skalotteløg i lidt flydende fedstof i ca 30sek, tilsæt hvidløg og steg i yderligere 30 sekunder.
Tilsæt tomater og steg ca 1 minut.
Tilsæt hvidvin og kog alkoholen væk.
Tilsæt fløden, rejerne, kammuslingerne, salt, peber og oregano og varm det godt igennem til rejerne tager røde - dog ikke for længe for hvis rejerne får for meget bliver de meget kedelige.
Server med low carb pasta.
Nok til 2 personer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar