Jeg tror dog at næste gang kommer der dobbelt så meget fyld i hver så der kun bliver 4 tortillaer, men mindre kulhydrat.
Fyldt tortilla med spinat og kylling
- 4 fuldkorns tortilla
- 450g frossen helbladet spinat
- 1 grønsagsboullion
- 1/2 revet squash
- 175g Philadelphia light
- 25g fintrevet parmesan
- 400g kyllingekød - forkogt og i små stykker
- 50g revet ost
- Salt og peber
Formvarm ovnen til 200 grader.
Tø spinaten op i en gryde over medium varme med bouillonen.
Vend squashen i og lad det varme med i ca 5 minujtter.
Hæld blandingen over i et dørslag, og pres så meget vand ud som muligt, evt. med en grydeske.
Put massen i gryden igen, og over en svag varme blandes philadelphia, parmesan, kød, salt og peber i.
Bland det hele rigtig godt sammen og fordel det på de 4 tortillas.
Fold "enderne" af pandekagerne over fyldet og rul dem sammen.
Læg pandekagerne i et smurt fad og drys den revne ost over.
Bag i ca 20-30 minutter eller til osten er gylden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar