Kagen er fra en af mine ynglingskage-blogs. Frostingen har jeg selv digtet.
Maltesers mini cupcakes
Cupcakes
- 100g mel
- 20g kakaopulver
- 140g sukker
- 2stk. bagepulver
- Lidt salt
- 1tsk. vaniljesukker
- 40g blød smør
- 1,2dl mælk
- 1 æg
- 100g. mørk chokolade
Frosting
- 200g blød smør
- 300g flormelis
- 0,4dl mælk
- 2 poser Maltesers
Bland alle de tørre ingredienser sammen først, så blandes smøren i og derefter mælk og æg.
Hak chokoladen og bland det i dejen.
Fordel dejen i små cupcake forme og bag dem ved 170grader i 15 minutter.
Lad kagerne køle helt ned før frostingen kommes på.
Flormelissen sigtes i smørren lidt efter lidt, og der blandes godt ind i mellem.
Mælken blandes i og der røres godt.
Der tages det antal Maltesers fra der er cupcakes (til pynt).
Resten finmales - gerne i en minihakker og blandes i frostingen.
Frostingen kommes på kagerne og pyntes med en Malteser.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar