Tror det er lidt et "work in progress", måske skal de have et skud sukkerfri ketchup næste gang, men de blev faktisk meget gode.
Low carb pølsehorn
- 100g smuttede mandler
- 50g sesamfrø
- 50g hørfrø
- 100g hasselnødder
- 100g rugkerner
- Et drys Stevia sødemidel
- 3tsk bagepulver
- 3-4spsk Skallin
- 6 æg
- 3spsk Græsk youghurt
- Lidt salt
- 1 pakke Levevis kyllingepølser skåret i halve
Mandler, sesamfrø, hørfrø, hasselnødder og rugkerner males til mel - gerne i en kaffekværn - så bliver det finest.
Bland alle ingredienserne sammen og lad det stå i ca 10 minutter så Skallinen kan suge noget af væsken.
Smør 2 stykker bagepapir med lidt olie og put ca 1/2 dl dej imellem dem.
Rul dejen ud med en kagerulle så det er lige så bredt som pølsen og gerne så den kan nå 2 gange rundt.
Rul dejen rundt om pølsen og læg pølsehornet på en bageplade - på bagepapir.
Bag ved 200grader i 20 minutter.
25% kulhydrat
30% af de gode MUFA olier
121 kcal pr. stk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar