torsdag den 12. september 2013

Blomkåls- "sandwich"

Nu har jeg mødt flere opskrifter i denne stil på nettet, så jeg var nødt til at prøve det - og det blev rigtig godt.
En super nem aftensmad eller frokost, og igen er det jo en af dem med super mange variationsmuligheder både i blomkåls-"brødet" og fyldet.


Blomkåls- "Sandwich"

  • 1/4 blomkål revet på den grove side af rivehjernet
  • 1 æg
  • 1-2spsk Skallin
  • Salt og peber
Bland det hele sammen og lad Skallinen suge væske ca 5 minutter.
Steg på panden ved middel varme.

Jeg lavede 2 brød af dejen, men tror man skal nøjes med 1 åg så på en lidt større pande en den jeg brugte som kun er ca 15cm. De må ikke blive for tynde så gør de i stykker.

Mit fyld denne gang var ost, skinke lidt mayonaise og tomat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar