torsdag den 17. januar 2013

M&M mini cupcakes

Lige en til af de forbudte...
Der skulle jo også være noget til børnene nytårsaften, og min datter valgte at det skulle være cupcakes med chokoladeknapper.


M&M mini cupcakes


Cupcake
  • 200g hvedemel
  • 200g smør
  • 100g lys chokolade
  • 200g sukker
  • 3 æg
  • Kort af 1 vaniljestang
  • 1/2-1dl mælk (afhængigt af hvor tyk dejen er)
  • lidt salt
  • 2tsk bagepulver
  • 100g knuste M&Ms
Frosting
  • 250g meget blød smør(helst usaltet)
  • 250g flormelis
  • 1/2-1 vaniljestang
  • 150g knuste M&Ms
Smelt smøren - pas på det ikke bliver for varmt, tag det af varmen og bland chokoladen i i små stykker - når det er smeltet blandes mælken i.
Pisk æg og sukker sammen.
Bland smør i - pas på det ikke er for varmt.
Bland vaniljekort, salt, bagepulver.
Knus M&Ms - jeg puttede dem i en pose og så fik de med kødhammeren  - de er overrakende svære at smadre.
Fordel i minicupcake formene 2/3 fyldt.
Bag ved 200g i ca 12minutter.

Smørret til frostingen skal være meget blød, så er den nemmest at arbejde med, sigt flormelissen i lidt efter lidt.
Bland vaniljen og knuste M&Ms i. (husk at gem M&Ms til pynt.
Smag til og tilsæt evt lidt mælk hvis det er for stift.


Cupcakesne med den hvide frosting er Bailey cupcakes, opskriften er her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar