søndag den 4. november 2012

Krabbedip

Jeg brugte denne til forret til aften med hjemmebagte kiks, dog blev kiksne lavet uden rosmarin. Den smagte rigtig godt - tro også den kan laves med hakkede rejer.


Krabbedip

  • 1 dåse drænet krabbekød
  • 1/2 dl mayonnaise (Graasten - den er PCO venlig)
  • 1/2 dl creme fraise
  • 1 finthakket forårsløg
  • 1 tsk tørret dild
  • 1 spsk citron skald
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1-2 spsk hvidvinsedike
  • 2-3 spsk Worcestershire sovs
  • Salt og peber
  • 1 spsk Skallin
Bland det hele sammen og lad det stå i ca 10 minutter så Skallinen kan nå at suge noget af væsken.
Smag til og lad det gerne stå i køleskabet i ca 30 minutter inden servering.

Hjemmelavede mandelkiks med ost


Ingen kommentarer:

Send en kommentar