Tror at den næste gang, skal have lidt grill til sidst, for at give lidt farve.
Kylling fyldt med spinat og feta
- 6 kyllingebrystfileter
- 1 pose frossen hakket spinat - tøet op og presset fri for vand
- 250g feta ost - skåret i små tern
- 1dl mayonaise
- 1dl græsk yoghurt
- 1 fed hvidløg - knust
- 1/2 tsk paprika
- Salt og peber
- 2 pakker bacon i skiver
kyllingefileterne pudses af og der skæres en lomme i hver af dem til fyldet.
Spinat(og det er vigtigt at den er presset så fri for vand som muligt - gerne vredet gennem et viskestykke), feta, mayonaise, græsk yoghurt, hvidløg, paprika, salt og peber blandes sammen.
Smør et ildfast fad og fyld spinatblandingen i kyllingen.
Vikle et par skiver bacon henover lommen i kyllingen for at holde lidt på fyldet og læg fileterne tæt i fadet.
Bag ved 180grader i ca 45 minutter, og gerne med lidt grill de sidste 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar