Bruchettakylling med balsamico
- 2stk. kyllingebryst filet
- 4spsk balsamico
- 4spsk olivenolie
- salt
- 2-4 skiver ost - opskriften siger mozzerella, men det synes jeg ikke smager så godt smeltet.
- 4 store tomater - kernerne fjernes og skåret i tern
- 1spsk tørret basilikum - det ser flottere ud med frisk, men det havde jeg ikke
- 1-3 fed hvidløg - knust
- 1spsk balsamico
- Salt
Bland balsamico, olivenolie og salt i en skål.
Varm en grillpande til medium varme og kom lidt flydende fedtstof på.
Steg kyllingen i 4-5 minutter på den ene side og smør oversiden med balsamico blandingen.
Vend kyllingen og smør den anden side med balsamiccoen - steget selvfølgelig også 4-5 minutter på den anden side.
Når der er ca 2 minutter tilbage lægges 1-2 skiver ost ovenpå kyllingen.
Bland tomaterne med de andre ingredienser og når kyllingen er stegt færdig anrettes den på en tallerken og tomatblandingen lægges ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar