Det blev en rigtig god müsli, så det er ikke sidste gang den er blevet lavet.
PCO Müsli
- 2,5 dl smuttede og grofthakkede mandler
- en god håndfuld kokosflager
- 1spsk græskarkerner
- 4spsk solsikkekerner
- 2spsk hørfrø/Chia frø
- 2-3spsk Sukrin melis
Bland det hele - på nær hørfrøene - sammen og rist det på en medium varm pande til det bliver gyldent.
Giv hørfrøene et par sekunder i kaffekværnen - de skal være slået i stykker for at man får det maksimale ud af olierne.
Giv hørfrøene et par sekunder i kaffekværnen - de skal være slået i stykker for at man får det maksimale ud af olierne.
1-2 minutter inden det er færdigt drysses hørfrøene og sukrinen i og der røres godt.
Vend det hele ud på et stykke bagepapir så det kan køles ned.
Det kan holde sig i ret lang tid, hvis bare det bliver opbevaret i en lufttæt beholder.
Det kan holde sig i ret lang tid, hvis bare det bliver opbevaret i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar