Koteletter i fad
- 4 svinekoteletetter
- 1/2 squash skåret i tern
- 1 gul eller rød peberfrugt i tern
- 1/2 blomkålshoved i små buketter
- 5-10 champignon skåret i skiver
- 1 løg skåret i tern
- 1 mornay sovs 4%
- paprika
- salt og peber
- lidt revet parmesan
- Evt. lidt jævner
Kom salt og peber på koteletterne og steg dem et par minutter på panden på begge sider ved høj varme.
Læg koteletterne over i et smurt ovnfastfad.
Hak alle grønsagerne og steg dem til de er møre, drys noget paprika over mens det steger.
Hæld mornayen over grønsagerne over og bring det i kog.
Hæld evt. lidt jævner i for at få en lidt tykkere sovs.
Hæld grønsagerne over koteletterne og drys med lidt parmesan.
Bag i ovnen ved 180grader i 20minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar