Jeg fandt denne opskrift som jeg har passet lidt til.
Fyldte rosenkål
- 15 - eller flere rosenkål, så store som du kan finde dem.
- 1 bøtte Ricotta
- 2 dl revet parmesan.
- 2 fed hvidløg - knust
- 1 tsk tørret timian
- 1 tsk tørret basilikum
- Salt og peber
Halver rosenkålene og kog dem i 2 minutter.
Grav midten af rosenkålen ud med en ske så de bliver til små skåle.
Hak rosenkål-midterne fint og svits det på en pande i olivenolie med hvidløg til det dufter og er mørt.
Bland det hakkede rosenkål med resten af ingredienserne og put en lille smule i hver rosenkål skål med en teske.
Læg dem på en bageplade med bagepapir på, så lige som muligt så fyldet ikke flyder for meget ud.
Bag ved 200 grader i ca 20 minutter, eller til de bliver gyldne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar